V prípade havárie v mimopracovnej dobe, počas sviatkov a víkendov kontaktujte Havarijnú Službu Olivová, tel. +421 911 414 125
Nie ste si istí, aké riešenia sú pre Vás najvhodnejšie?

Naše hlavné zásady

 NAPÍSAL ONDREJ KYSUCKÝ


Hodnota práce správcu nehnuteľností nie je iba v dodržiavaní zákona o vlastníctve bytov, ten totiž musí dodržiavať každý správca, je to hlavne o tom čo viac je ochotný a schopný vykonať pre obyvateľov v spravovaných domoch.

podpis

O NÁS

Spoločnosť bola založená v roku 1999 za účelom poskytovania a zabezpečovania služieb v oblasti správy nehnuteľností. Pri výkone správcovskej činnosti vychádzame najmä z požiadaviek vlastníkov bytov, z legislatívnych predpisov a poznatkov nadobudnutých dlhoročnými skúsenosťami v oblasti správy domov. Naša spoločnosť za dobu svojho pôsobenia nebola nikdy v konkurze a nebola dlžníkom žiadnym štátnym inštitúciám. Disponujeme vlastnými kancelárskymi priestormi s možnosťou bezproblémového parkovania v okolí. K dispozícii máme kvalitné počítačové vybavenie a vlastný vnútro firemný programový systém so zálohovaním údajov mimo sídla spoločnosti. Taktiež v záujme zvýšenia operatívnosti pri výkone správy disponujeme dostatočným počtom motorových vozidiel.

Ako správca s dlhoročnými skúsenosťami sa snažíme naše služby neustále inovovať a ponúkať kvalitu kráčajúcu s dnešnou dobou. Jedným z našich cieľov je, aby vlastníci bytov nemuseli navštevovať naše kancelárie a všetko potrebné mohli vybaviť z pohodlia domova, prípadne z práce.

VIAC

NAŠI PARTNERI

partner
partner
partner
partner
partner
partner
000
Objektov v správe
0000
Bytov v správe
00
Rokov skúseností